Helgretreat Sandstorm för kvinnor Meldersteins herrgård 12-14/5 - 2023

Vi bjuder in till ett helgretrat för kvinnor - återkoppla dig till dig själv, din kropp och naturen på Meldersteins herrgård. En helg för att möta din kropp och själens önskan att vila och återhämta sig i den fantastiska miljön med helpension och dagar för hälsa och välmående på alla plan.

Du behöver inte att några förkunskaper utan kommer som du är.  

Vi möts i

Eldens kraft, trummeditationer, yinyoga och sacred yoga, kreativa övningar,korta föreläsningar om att möta livet när det utmanar oss och vem är jag när jag är mitt bästa jag/ i obalans

Kostnad 4500 kr BIndande anmälan efter att fakturan skickas ut, faktureras och betalas senast 27/4 2023

Det ingår hela kurspaketet med yoga, meditationer, föreläsningar mm 

Boende

i dubbelrum 2 nätter ( om du vill ha enkelrum tillkommer 300 kr ) 

Mat

Helpension hela helgen med Fredag  2 rätters middag Lördag Frukost, fika, lunch, 2 rätters middag Söndag Frukost, fika, lunch skriv i anmälningen om du har specialkost 

Tider

Fredag 16.00-20.00

Lördag 8.00-19.00

Söndag 8.00-ca 14.00 

Vi möts på fredag 16.00 och du får installera dig och få information om helgen samt första uppstartsövningen innan vi sen äter middag vid 18 tiden. Vi startar sen upp helgen med en eldceremoni  med trumman ute. 

Under helgen börjar vi med yoga 8.00 och du kan då ha ätit frukost innan eller efteråt. Nästa hållpunkt startar 10.00 med föreläsningar /övningar/ 

Lunch ca 13.00-14.00 

och en eftermiddag där praktiska övningar, kortare föreläsningar, yoga och tid för reflektion finns. 

Söndagen avslutar vi med en eldceremoni ute. 

Du får ett fullt program när du anmäler dig 

Att ta med

Egen yogamatta eller liggunderlag

Sköna kläder att ha ute och inne 

Skrivblock

Anmälan  

I anmälan behöver vi Namn, adress, telefonnummer, mailadress och om du har företag organistaionsnummer. Du anmäler till 

moderjordkraft@gmail.com Annika 

yinbalans@gmail.com Hilda 

Om oss

Hilda är utbildad vårdlärare, hälso och livsstilsterapeut och yinyogalärare. Hon brinner för att coacha människor i hälsa och att hitta sin livsstil.

Annika är utbildad barnavårdslärare, shiatsuterapeut, sacred yogalärare, Vedic Artlärare  och medicinkvinna parallellt med jobbet som  konstnär och författare. Hon lockar fram människors inre längtan att hitta sin själs önskan. 

Tillsammans kommer vi guida dig i att hitta igen dig själv i en stressad värld i en fin miljö där yogan, föreläsningar, målarövningar, trummans ljud och dina reflektioner skapar ett inre lugn för dig att landa i. 

Hilda och Annika har känt varandra i 40 år i olika konstellationer och arbetar nu med hälsa och välmående tillsammans i retreats. Namnet på retreatet Sandstorm kom ur en gemensam upplevelse av låten som heter det samt målningen med kvinnan med trumman som representerar Beduinkvinnorna i öken i Egypten målad från en av Annikas resor. Sandstorm kan vara het och okontrollerbar och kräver att man fått hitta sin inre kvinnas styrka. 

 

 

Annika Månstråle Jönsson  & Hilda Wilke